"Мумія бойового бурята?": На Запоріжжі з моря на берег викинуло дивну ляльку (фото)

Незвичну знахідку показала мешканка Мелітополя.

У смт Кирилівка Запорізької області на берег Азовського моря викинуло дивну ляльку з білої шкіри, яка нагадує чукчу або ескімоса. Про дивовижну знахідку розповіла у Facebook мешканка Мелітополя Любов Грибовська, передають Патріоти України.

Інцидент трапився на популярному курорті ще в 2012 році, проте поділитися із користувачами соцмережі жінка вирішила тільки зараз. "Викинуло морем... Шкіра, лялька... Що це?" — звернулася вона до мелітопольських краєзнавців.

У коментарях під дописом Любов зазначила, що намагалася знайти хоч якусь інформацію про ляльку, та пошуки не увінчалися успіхом.

"Після шторму ляльку викинуло на берег. Я спочатку її залишила в кіоску в Кирилівці. А нещодавно речі вдома в коморі перебирала і натрапила на неї. Вона на мене навіває недобрі думки. Навіть злякалася, що таке вдома зберігається!" — цитує жінку місцеве видання "РІА-Мелітополь".

Користувачі мережі розділилися у думках. Частина українців вважає, що "лялька була зроблена для якихось шаманських цілей", і тримати такі речі вдома дуже небезпечно: "Тьху ти, у мене аж волосся стало дибки від жаху і відрази! Щоб я таке у себе зберігала?!"

Інші посміялися над жінкою і її фантазією. "Тільки вона не зі шкіри, а з вати була. І з ватними мізками", "Це Путін підкинув, щоб розхитати шатун", "Це радянська снігурка", — пишуть у коментарях.

Також з'явилася версія, що насправді йдеться про радянську гумову іграшку "Северянка", яку могли просто загубити відпочивальники. Схожу користовану ляльку продають в інтернеті за 1200 рублів (приблизно 505 гривень).

25-річна українка організувала "фабрику документів" у Гданську, але щось пішло не так (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:02

Польські правоохоронці затримали 25-річну громадянку України, яку підозрюють у підробці документів. Слідчі виявили понад 2750 готових документів, вартість яких на чорному ринку може сягати 14,5 млн злотих (близько 142 млн грн). Про це повідомила Прикор...

У Євпаторії понад 200 тварин загинули під час пожежі у зоопарку

вівторок, 16 квітень 2024, 11:44

В тимчасово окупованій Євпаторії вночі згорів екзотаріум Тропік-парк, на пожежі врятовано жінку та двох ведмедів. Про це повідомляють російські ЗМІ у вівторок, 16 квітня.Зазначається, що повідомлення про спалах надійшло до служби порятунку о 02:33. Вог...