"Мусите подивитися!", - вся Туреччина приємно вражена українським роликом про їхні ВПС (відео)

У ролику показані турецькі ВПС під час навчальних вильотів, а супроводжує відеоряд музика за мотивами Hücum Marşı - сучасна переробка відомого військового маршу часів Османської імперії.

Турецькі ВПС. Фото: скрін відео

У Туреччині ряд ЗМІ опублікували відеоролик про турецькі ВПС, який був зроблений українськими волонтерами з Peoples Project. Відео доступне до перегляду на Youtube, передають Патріоти України.

"Поява ролика дивним чином збіглося зі збиванням турецькими ВПС російського військового літака, що порушив кордони Туреччини.

Але про цей факт в ролику не згадується. Є тільки завершення з гучним гаслом" Слава турецьким ВПС! Смерть ворогам! "- йдеться в повідомленні волонтерської організації.

У ролику показані турецькі ВПС під час навчальних вильотів, а супроводжує відеоряд музика за мотивами Hücum Marşı - сучасна переробка відомого військового маршу часів Османської імперії.

Українське відео опублікували CNN TÜRK, а десятки турецьких ЗМІ розмістили його на перших сторінках під гаслом "Повинні подивитися".

На сайті організації під відеороликом опублікований заклик до міжнародного співтовариства допомогти Україні зупинити російську агресію, підтримавши проект "Народний штурмовик".

Зливав ворогу позиції ЗСУ: Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП арештували без права застави

четвер, 25 квітень 2024, 9:59

Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП митрополита Арсенія, який поширював інформацію про розташування Сил оборони України, взяли під варту, передають Патріоти України. Дослівно: "За клопотанням прокурорів Донецької обласної прокуратури уродженцю Респуб...

"Секс веде до... тероризму": У Росії закликали боротися зі сферою інтимних послуг

четвер, 25 квітень 2024, 9:57

Член громадської ради при ГУ МВС РФ у Москві Юрій Шаркович стверджує, що понад 10% росіян зайняті у сфері інтимних послуг, передають Патріоти України. Як розповіли у Telegram-каналі SOTA, про це він заявив на форумі так званої «ліги безпечного інтернет...