"Мужчины еще не перевелись! Я не смогла промолчать": Киянка про неочікуване зіткнення з віце-прем'єр-міністром України на вулиці

Гройсман певно дуже жалкує, що не опинився на місці свого першого заступника, жартують українці

Нормальний людський вчинок на дорозі, героєм котрого виявився перший віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко, став приводом для захоплених коментарів, зазначають Патріоти України. Що само по собі характеризує загальне ставлення народу до влади, певно не так як їй хотілося б.

Про ситуацію на своїй сторінці в Facebook написала телеведуча Нового каналу Олена-Христина Лебідь, котра стала учасником подій.

«Мужчины еще не перевелись»: Киевляне восхищены благородным поступком вице-премьера
«Остановилась на Подоле на аварийках: плита посреди дороги на крайней левой полосе! Можно объехать! Но любому мотоциклисту – кирдык и авария! Сама поднять не смогла! Знаете, КТО стал на аварийках помочь? Вице-премьер Павел Розенко. Без вопросов! Схватил тяжелую плиту, подбежал еще парень из прохожих! И хлопцы расчистили дорогу! Так вот - без пафоса и понтов. Оба отказались фотографироваться. Но я не смогла промолчать. Респект и уважуха! В стране еще не перевелись настоящие мужчины! И это круто!», - написала жінка.

У коментах з'явилася реакція і самого урядовця. «Так а я що? Тільки високоінтелектуальна місія: підняти і перенести (не сам, вдвох)», - скромно відписав Розенко.
«Мужчины еще не перевелись»: Киевляне восхищены благородным поступком вице-премьера

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.