"Ми чекаємо синів!": Мати російського диверсанта звернулася до Путіна

Жінка сподівається, що очікуваний обмін все-таки відбудеться.

Фото: ЗМІ

Мати російського диверсанта, який воював на Донбасі, Віктора Агєєва Світлана звернулася до глав США, Росії, Німеччини та Франції з проханням сприяти у прискоренні переговорів щодо обміну полоненими між Москвою і Києвом. Відеозвернення вона записала російською та англійською мовами, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Новую газету".

Як відомо, в січні 2018 року український суд засудив 22-річного Віктора Агєєва до 10 років позбавлення волі за звинуваченням у терористичній діяльності. Громадянин Росії був затриманий українськими військовими в районі села Жолобок в Луганській області в червні 2017 року. На суді росіянин заявив, що служив в "ЛНР" в якості добровольця.

"Шановний Володимире Володимировичу, я знову звертаюся до Вас! Відгукніться, будь ласка, на моє звернення і посприяйте у вирішенні питання щодо обміну полоненими. Адже, наскільки я знаю, другий раунд обміну вже готується і може статися найближчим часом. Наші діти повинні повернутися додому. Українські матері чекають своїх синів: Олега Сенцова, Стаса Клиха, Павла Гриба і багатьох інших, а я чекаю Віктора ", - сказала Світлана Агєєва.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...