"Ми тут п'яного Порошенка з-під столу дістаємо": Як пранкери розіграли Кличка на Новий рік (відео)

Віталій Кличко спочатку повірив в те, що розмовляє з Володимиром Гройсманом, і побажав йому здоров'я, продуктивності і успіху в 2019 році.

Віталій Кличко. Фото: 24СМИ.

У ніч на 1 січня російські пранкери Вован і Лексус подзвонили меру Києва Віталій Кличко від імені прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана та привітали його зі святом, передають Патріоти України.

Кличко спочатку повірив в те, що розмовляє з Володимиром Гройсманом, і побажав йому здоров'я, продуктивності і успіху в 2019 році. Але після слів пранкери, що «ми тут п'яного Петра Олексійовича з-під столу дістаємо», мер Києва здогадався, що його розігрують.

«Бажаю вам розводити побільше людей, щоб всі велися і подавали вам цікаву інформацію, тому що без вас життя, чесно кажучи, таке нудне», - відповів Кличко. Також він привітав пранкерів з Новим роком і запросив їх до Києва.

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...