"Ми відповідаємо за тих, кого приручили?": У київському аеропорту жінка кинула кішку рідкісної породи (фото)

Менше ніж через дві години після публікації оголошення у соцмережі в кішки з'явився новий господар.​

Хазяйка кинула гарненьку кішку напризволяще. Фото: соцмережі.

Вранці 22 січня пасажирка рейсу Київ - Мінськ кинула в аеропорту блакитноокого кошеня. Про це повідомляє прес-секретар аеропорту «Київ» Галина Богданенко в своєму Facebook, передають Патріоти України.

Жінка хотіла пронести тварину на борт літака, а коли співробітники аеропорту «Київ» відмовилися пропускати її на рейс з кошеням в руках, просто залишила його в терміналі і пішла на паспортний контроль. «Грустная история утром в понедельник. Пришла на работу, а у дежурного инженера аэропорта в коробке сидит кошка с голубыми глазами. Пассажирка рейса Киев — Минск бросила ее в аэропорту. Вот просто пришла на рейс с кошкой в руках, очень удивилась, что ее не пропускают на рейс с животным. Недолго думая, дама выпустила котенка в терминале и спокойно пошла на паспортный контроль», — розповіла Богданенко.

Також в своєму пості вона запропонувала бажаючим забрати блакитнооке кошеня собі. Менше ніж через дві години після публікації поста у кішки з'явився новий господар.


Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...