Ми вірили у цю дівчину: Одеситка Світоліна перемогла у престижному турнірі, і увірвалась до десятки найкращих ракеток світу

Еліна Світоліна виграла турнір у Дубаї. У фіналі перша ракетка України обіграла п'ятнадцяту ракетку світу Каролін Возняцкі.

Патріоти України вже повідомляли, що перед вирішальним змаганням наша тенісистка здолала другу ракетку світу, так що ми мали всі підстави сподіватись на фінальну сенсацію.

Для перемоги у вирішальній грі Світоліній знадобилося два сети. Після рівного старту першого сету українка взяла чужу подачу в п'ятому геймі, вирвалася вперед і завершила партію на свою користь. У другому сеті Світоліна також зуміла виграти гейм на подачі суперниці за рахунку 2:2, після чого довела поєдинок до перемоги. Підсумковий рахунок - 6:4, 6:2.

Цей титул став для Світоліної другим у поточному сезоні і шостим на турнірах WTA в кар'єрі. Нагадаємо, на початку лютого українка вже вигравала турнір на Тайвані.

Завдяки перемозі в Дубаї Світоліна з наступного тижня підніметься на десяте місце в рейтингу WTA і встановить новий рекорд України. Крім того, в чемпіонській гонці WTA українська тенісистка посяде друге місце після Серени Вільямс.

Також відзначимо, що Світоліна заробила в ОАЕ 487,245 тисяч доларів призових.

В Україні очікується зміна погоди на вихідних: Синоптики озвучили детальний прогноз

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:24

На вихідних в Україні нарешті відступлять заморозки й почне поступово теплішати. Так, в областях температура повітря в денні години зросте до +17+24 градусів, передають Патріоти України. Як свідчать дані Укргідрометцентру, у більшості областей очікуєт...

"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...