"Миколо, відступаєм!": В соцмережах висміяли спецоперацію ФСБ у Санкт-Петербурзі

Бойовиків, яких розшукує ФСБ, раніше звинуватили в участі в незаконних збройних формуваннях на території Північно-Кавказького регіону.

ФСБ проводить операцію із затримання терористів. Фото: vk.com.

У соціальних мережах з гумором прокоментували спецоперацію співробітників ФСБ у Санкт-Петербурзі із затримання бойовиків, під час якої сталося кілька вибухів. Відповідну новину коментують користувачі Twitter і Facebook, пишуть Патріоти України.

Як повідомляє російське інформагентство "Интерфакс", операція здійснюється в одному з будинків на Ленінському проспекті Санкт-Петербурга. Бойовиків, яких розшукує ФСБ, раніше звинуватили в участі в незаконних збройних формуваннях на території Північно-Кавказького регіону. Наразі кількість затриманих не повідомляється.

Російське видання "Фонтанка" пише, що будинок оточили бійці спецпідрозділу МВС РФ СОБР, які занесли до будівлі багато білих мішків. За інформацією ЗМІ, в будинку прогриміли два вибухи.


Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...