На Черкащині жорстоко вбили сім'ю підприємців (фото)

У Звенигородці Черкаської області невідомий застрелив подружню пару. Трагедія сталася ввечері 12 березня, повідомляють Патріоти України.

Як зазначив на своїй сторінці в Facebook перший заступник глави Національної поліції України В'ячеслав Аброськін, зловмисник проник до приватного будинку пенсіонерів після 21:00 вівторка. У момент нападу в приміщенні перебували чоловік і жінка, 1951 і 1961 р.н., а також 90-річна мати потерпілої.

За словами Аброськіна, злочинець вимагав гроші, погрожуючи зброєю, однак потерпілі чинили опір. "Грабіжник поранив постраждалих. Вже будучи тяжко пораненими, чоловік зміг набрати номер доньки, передати телефон дружині, яка змогла сказати, що на них скоєно напад", — написав перший заступник голови Нацполіціі. Постраждалі померли в лікарні.

Він додав, що сім'я займалася бізнесом — на місцевому ринку тримали два магазини.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...