На дні народження Мустафи Найєма сталась бійка: опубліковано відео

Інцидент прокоментував нардеп Мустафа Найєм, зазначивши, що це не була його особиста охорона і він не повинен відповідати за їхні дії.

Ілюстрація: ЖЖУкраїнського журналіста Василя Апасова побила охорона клубу, у якому народний депутат Мустафа Найєм святкував свій день народження. Про це написав сам потерпілий журналіст у своєму Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Мене побила охорона біля клубу "Master Club", де святкував день народження Мустафа Найєм. Відгукнувшись на заклик Мустафи, який кликав усіх до закладу "Master Club" на свій день народження, ми прийшли і зустріли опір охорони. Ми одразу зрозуміли, що ми – небажані гості, проте люди, у яких був бейдж охорони, повелися агресивно. Вони просто закрили нам вхід, не змогли пояснити причину і навіть не змогли пояснити, що саме вони охороняють", – пише Аспаров.

Він додав, що коли став записувати подію на телефон – один із охоронців вихопив у нього з рук ґаджет і почав бити журналіста.

Інцидент прокоментував нардеп Мустафа Найєм, зазначивши, що це не була його особиста охорона і він не повинен відповідати за їхні дії.

Згодом у мережі з'явилося відео, на якому видно, як охоронець тримає в руках чужий телефон і нецензурно та агресивно звертається до Василя Апасова.

"Стоїчна витримка Василь Апасов заслуговує на повагу. Не всі журналісти здатні поводитися подібним чином в таких ситуаціях. Поліцію обіцяли викликати охоронці, але вирішили не псувати день народження Найєма і просто відібрали телефон і напали на нежданих гостей на це свято життя. А так хотілося поглянути на горезвісну паті", – пише Олександр Довгий, який і опублікував відео.

Увага! На відео присутня нецензурна лексика!

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...