"На Донбасі настав мир": Мережу підірвав новий номер "95-го кварталу" (відео)

Студія "Квартал 95" представила анонс серіалу "Слуга народу" з оптимістичною картиною майбутнього нашої країни, стрічка вийде на екрани в березні 2019 року.

У сюжеті "Все буде Україна!", який оприлюднений на сторінці у Facebook і вже набрав майже 400 репостів, йдеться про найзаповітнішу мрію кожного українця: завершення війни на Донбасі і повернення Криму.

Так, за столом сидить родина і слухає випуск новин. Ведуча розповідає про останні події у країні. шгг"Сьогодні рівно рік, як на Донбасі настав мир: жодного вибуху і пострілу, жодного пораненого і убитого. Над останнім населеним пунктом майорить український прапор", — повідомила вона.

"У Києві в кінотеатрі "Жовтень" відбулася прем'єра фільму режисера Олега Сенцова (нині перебуває в ув'язненні у РФ. — Ред.), на презентацію він прийшов зі своєю дружиною і трьома дітьми", — зазначила коментатор.

Також ведуча додала, що Україна отримала право приймати літні Олімпійські ігри. За її словами, Олімпіада пройде в Сімферополі, який зараз перебуває у російській окупації.

Вчені заявили, що людська шкіра може вбирати хімікати з мікропластику

неділя, 28 квітень 2024, 9:59

Вогнестійкі домішки у складі мікропластику можуть поглинатися шкірою і потрапляти у кров. Про це повідомляє Medical News Today із посиланням на результатидослідження, яке опубліковане в журналі Environment International, передають Патріоти України. Нау...

Хто може отримати відстрочку в Україні з 1 травня - всі категорії

неділя, 28 квітень 2024, 9:48

За новими правилами відстрочку від мобілізації можуть отримати тільки певні категорії громадян, передають Патріоти України. Відстрочка від мобілізації 2024 по догляду за інвалідами та літніми людьми. Новий законопроєкт про мобілізацію набуде чинності 1...