На Донеччині попрощалися з десантником, який загинув під час стрільб в Кропивницькому (фото, відео)

У середу, 13 вересня, в місті Мирноград Донецької області попрощалися із загиблим на навчальних стрільбах під Кропивницьким десантником Ігорем Тимофєєвим. Про це повідомляє "Вчасно", передають Патріоти України.

Відзначається, що солдат 25-ї окремої Дніпропетровської повітряно-десантної бригади загинув 10 вересня від кульового поранення під час навчань в Кіровоградській області.

Чоловік підписав контракт зі Збройними силами України (ЗСУ) в лютому 2016 року. До цього він працював прохідником на шахті імені Стаханова в Мирнограді.

За даними видання, провести воїна в останню путь сьогодні зібралися рідні та близькі Ігоря, побратими по військовій службі і місцеві жителі.

У загиблого залишилася дружина Ірина та двоє маленьких дітей - Євген і Кснія, а також батьки.

Фото: vchasnoua.com

Як повідомляв "Апостроф", за фактом загибел

Відмовився від керівної посади і поїхав на фронт: Спогади про командира полку "Цунамі", який загинув в Одесі

вівторок, 19 березень 2024, 9:25

Командир полку "Цунамі" Олександр Гостіщев, який загинув 15 березня внаслідок російського удару по Одесі, ще 2014 року вирушив добровольцем захищати Україну. Він брав участь у звільненні Маріуполя, пройшов "Іловайський котел", а підчас повномасштабного...

"Хворе марення": Експерт оцінив російську систему "Борщевик" для пошуку Starlink

вівторок, 19 березень 2024, 9:17

Російські окупанти використовують на фронті пересувний засіб радіоелектронної розвідки "Борщевик" для виявлення українських терміналів супутникового зв’язку Starlink. Про те, чому не слід їх боятися, розповів український військовий та експерт із радіоз...