На Харківщині пенсіонерку вигнали з квартири за борги (відео)

Разом з жінкою у квартирі також зареєстровані двоє її дорослих синів.

У Харківській області в Лозовій пенсіонерку виселили з квартири за заборгованість по комунальних послугам на суму понад 20 тисяч гривень. Як йдеться у середу, 13 лютого, у сюжеті місцевого телеканалу “ТРК Лозова”, разом з жінкою у квартирі також зареєстровані двоє її дорослих синів, інформують Патріоти України.

За словами сусідів, молоді люди просто іноді приїжджають в гості, але там не проживають.

Квартиру в багатоповерхівці на 4 мікрорайоні продали на торгах ще три роки тому, розповіли в Лозівському відділі виконавчої служби. Весь цей час пенсіонерка проживала там і не платила за комуналку. 8 лютого жінку виселили.

Після тривалих заперечень, вже колишня хозяйка дозволила вивезти речі з квартири. Два місяці їх зберігатимуть в житлово-керуючій компанії. Потім, якщо їх не заберуть, речі продадуть, а гроші передадуть пенсіонерці.

Як розповів начальник Лозівського відділу виконавчої служби Віталій Бунякін, жінку майже рік вмовляли, щоб звернулась до КПЖУ, зробила договір реструктуризації та сплатила борг, інакше квартиру продадуть.

“Боржники продовжували не платити. Займалися тільки тим, що наймали адвокатів, яким вони платили за це гроші. І цю квартиру передали на реалізацію”, – заявив він.

У ситуацію обіцяє втрутитися міська влада.

“У нас викликає, м’яко кажучи, здивування та ситуація, яка зараз виникла. Тому ми звернемося до правоохоронних органів, щоб вони перевірили, чому за таку невелику суму була продана квартира, і чому люди зараз фактично позбавляються житла, і їх висталяють на вулицю”, – заявив секретар Лозівської міськради Сергій Коба.

Також чиновник додав, що має бути здоровий глузд і нормальне ставлення до своїх земляків.

Сама ж пенсіонерка тим часом продовжує відстоювати своє право на квартиру в суді. Спілкуватися з журналістами вона відмовилася.

Зараз жінка живе у своєї сестри.

Зазначимо, що крім цієї квартири навесні 2016 року Лозівські виконавці продали ще три. Їх власники заборгували комунальникам по кілька десятків тисяч гривень. Борг тоді їм повернули, а решту віддали колишнім господарям, які залишили житло добровільно.


"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...