На Херсонщині за відмову продати спиртне підлітки напали на касира

Наразі порушено кримінальну справу, встановлюються всі подробиці події.

Ілюстрація: zn.ua

У п'ятницю, 1 грудня, близько 23:00 на лінію "102" поліції в Херсонській області надійшло повідомлення про бійку в мікрорайоні "Корабель", повідомляють Патріоти України.

Так, на місце події виїхали наряди патрульної поліції і слідчо-оперативна група Корабельного відділення поліції. Як з'ясувалося, біля одного з супермаркетів стався конфлікт між місцевим жителем і трьома громадянами, двом з яких по 17 років.

Як розповів начальник Корабельного відділення поліції Рустам Карімов, поліцейські встановили, що компанія з двох підлітків і 29-річного чоловіка намагалися купити спиртне. Касир відмовився продавати неповнолітнім алкогольний напій і між ними відбулася словесна перепалка.

29-річний покупець дістав пневматичний пістолет і почав погрожувати касиру. У цей час в магазині перебував ще один покупець, який заступився за касира. Між чоловіками почалася бійка, в результаті якої старший хуліган отримав забої обличчя.

Пістолет у нього відібрали. Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство із зброєю). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...