"На х*р міст будували? Ніхто не знає": Окупанти розповіли, що буде із цінами в Криму

Кримчан вже попередили, що власники фур будуть закладати "збитки від пробігу" у вартість доставки товарів на півострів.

У окупованому Криму. Фото: УНІАН.

Окупаційна влада Криму почала готувати жителів півострова до того, що ціни не знизяться, передають Патріоти України.

"В*ту в Криму почали готувати до того, що ціни не впадуть і після запуску руху вантажних фур по мосту: "Фури не можуть нічого відвозити з Криму, тому власники закладають збитки від пробігу до вартісті доставки", - процитував блогер КРИМський бандерівець заяву так званого екс-міністра транспорту Криму Анатолія Цуркіна в Тwitter.

Так, за даними окупантів, Крим є логістичним "мішком", де споживання товарно-матеріальних цінностей значно більше, ніж обсяг виробленої продукції. "Сьогодні вантажні перевізники, доставляючи вантажі до Криму, стикаються з низькою вантажною базою для зворотних навантажень з Криму. Отже, кожен учасник логістичного ринку закладає зворотні порожні пробіги до найближчого місця скупчення вантажів - Краснодарського краю", - сказав Цуркін.

Користувачі мережі зазначили, що з Криму не можна вивезти нічого, крім сміття. "Звичайно, якщо міст побудовано в глухий кут, що з нього можна вивезти, крім купи сміття", - написали в коментарях.

"А як же камені з неба вивозити", "Чемодан без ручки", "Нах*р його будували? Ніхто не знає", - зазначили в мережі.


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...