"На х*р міст будували? Ніхто не знає": Окупанти розповіли, що буде із цінами в Криму

Кримчан вже попередили, що власники фур будуть закладати "збитки від пробігу" у вартість доставки товарів на півострів.

У окупованому Криму. Фото: УНІАН.

Окупаційна влада Криму почала готувати жителів півострова до того, що ціни не знизяться, передають Патріоти України.

"В*ту в Криму почали готувати до того, що ціни не впадуть і після запуску руху вантажних фур по мосту: "Фури не можуть нічого відвозити з Криму, тому власники закладають збитки від пробігу до вартісті доставки", - процитував блогер КРИМський бандерівець заяву так званого екс-міністра транспорту Криму Анатолія Цуркіна в Тwitter.

Так, за даними окупантів, Крим є логістичним "мішком", де споживання товарно-матеріальних цінностей значно більше, ніж обсяг виробленої продукції. "Сьогодні вантажні перевізники, доставляючи вантажі до Криму, стикаються з низькою вантажною базою для зворотних навантажень з Криму. Отже, кожен учасник логістичного ринку закладає зворотні порожні пробіги до найближчого місця скупчення вантажів - Краснодарського краю", - сказав Цуркін.

Користувачі мережі зазначили, що з Криму не можна вивезти нічого, крім сміття. "Звичайно, якщо міст побудовано в глухий кут, що з нього можна вивезти, крім купи сміття", - написали в коментарях.

"А як же камені з неба вивозити", "Чемодан без ручки", "Нах*р його будували? Ніхто не знає", - зазначили в мережі.


"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...