Провокації почалися? На Хресній ході в Києві відбулися перші сутички (фото, відео)

У Києві під час Хресної ходи УПЦ Московського патріархату поліцейські затримали двох осіб, які представилися журналістами, повідомляють Патріоти України.

Інцидент стався на вул. Грушевського. Журналісти "Радіо Свобода" помітили групу людей, яких оточили правоохоронці.

"Ми теж журналісти, прийшли висвітлити цю подію. Але ми телебачення таке, яке з'являється тільки там, де відбувається щось цікаве: якісь провокації, акції", - заявив один із затриманих.

Поліція на питання про те, чому вони оточили саме цих громадян, відповідати відмовилася і порекомендувала звернутися до прес-служби. Через кілька секунд після цієї відповіді правоохоронці провели затримання двох чоловіків з групи оточених. Свої мотиви вони також не пояснили.

Момент затримання починається з 24 хвилини відеозапису

"Потрібно все повністю змінювати": Командувач Нацгвардії пояснив, чому треба мобілізація

вівторок, 23 квітень 2024, 17:50

У Національній гвардії України критично не вистачає особового складу через тривалу війну з російськими окупантами. Про це заявив командувач НГУ Олександр Півненко в інтерв'ю виданню LIGA.net, передають Патріоти України. "Не буде мобілізації - не буде р...

Одна з країн Європи хоче радикально змінити правила для українських біженців: Чого чекати

вівторок, 23 квітень 2024, 17:23

У Норвегії пропонують продовжити колективний захист для українців із 3 до 5 років, що дасть уряду та парламенту Норвегії більше часу та можливостей для вирішення ситуації із українськими біженцями. Також розглядається можливість видачі звичайних дозвол...