На конкурсі "Королева України-2016" обрали найкрасивішу українку (фото)

Переможницею конкурсу і володаркою золотої корони стала Вероніка Михайлишин з Івано-Франківська.

Фінал IX Національного телеконкурсу краси і таланту "Королева України-2016". Фото: Обозреватель.

У Києві відбувся грандіозний фінал IX Національного телеконкурсу краси і таланту "Королева України-2016", повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За підсумками змагання між найкрасивішими дівчатами країни, переможницею і володаркою золотої корони стала Вероніка Михайлишин з Івано-Франківська.

Дівчині випала честь представляти Україну на міжнародному конкурсі Miss Model of the World, який пройде в Китаї в кінці листопада.

Крім титулів і номінацій Вероніка отримала спеціальний подарунок від туристичної компанії Yana Luxury Travel - подорож до Парижа, а також стала обличчям провідної французької марки Lise Charmel.

Зазначимо, що за титул і корону змагалися 20 учасниць з усієї України, які за весь період проекту довели, що українки не тільки розумні й талановиті, але соціально активні та небайдужі до екології країни.

Топ-6 супер-фіналісток представлятимуть нашу країну на міжнародних конкурсах, а саме:

"Королева України Planet 2016" - Аліса Шептуха, м. Харьков - конкурс "Miss Planet" у Грузії;

"Королева України Grand International 2016" - Марина Кушнір, Донецька область - конкурс "Miss Grand International" у США;

"Королева України Eco Universe 2016" - Валерія Михайлова, м. Кіровоград - конкурс "Miss Eco Universe" в Єгипті;

"Королева України International 2016" - Марина Малюгина, м. Суми - конкурс "Beauty Model International" в Німеччині;

"Королева України Top Model 2016" - Анастасія Ціз, м. Мелітополь - конкурс "Miss Global" в США.

Цей нелегкий вибір зробили експерти в сфері шоу-бізнесу, краси, телебачення та українські діячі на чолі з президентом національного конкурсу Наталією Ковальовою.

Особливістю "Королеви України-2016" став новий формат події - STREET FASHION SHOW.

Конкурсантки дефілювали у вечірніх сукнях під гімн конкурсу в супроводі автора пісні Карла Фрієрсона, продемонстрували свої модельні параметри в купальниках Lise Charmel, запалювали гостей разом з OLEYNIK і показали реальне street-fashion show в колекції PHILIPP PLEIN від компанії ONE GROUP.

На честь 25-річчя Незалежності України була розроблена ексклюзивна колекція "Символи України" для Топ-6 фіналісток. Церемонія нагородження відбулася в етно-сукнях від Оксани Полонець, створених спеціально до Дня вишиванки.

Сюрпризом вечора став виступ Dan Balan з усіма учасниками конкурсу "Королева України-2016".

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...