На "Кореспонденті" з'явився блог Віктора Януковича

Перший допис блогера присвячений екс-депутату російської Держдуми Іллі Пономарьову, з припискою "для ГПУ, Юрія Луценка та громадян України".

У новорічні дні на сайті korrespondent.net з'явився новий блог, який нібито веде екс-президент України Віктор Янукович. Про це повідомляють Патріоти України.

Перший пост з'явився 29 грудня 2016 року в 4:40 ранку, ще один - 31 грудня, 2 січня їх було два, потім - 4 січня, 5 січня і 7 січня. Перший допис блогера Януковича присвячений екс-депутату російської Держдуми Іллі Пономарьову, з припискою "для ГПУ, Юрія Луценка та громадян України". Пономарьов нібито зараз переховується у США від переслідування російської влади. Другий блог Януковича присвячений бізнесу Порошенка в Росії. Далі усі пости Януковича присвячені темі Майдану.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...