На крові: Оприлюднено жахливі дані про кількість загиблих під час будівництва об'єктів до ЧС з футболу в Росії (відео)

Загальна вартість підготовки до Чемпіонату світу в Росії оцінюється у понад 13,2 млрд доларів.

Ілюстрація: dt.ua

У 19 столітті під час зведення найбільшого православного храму Петербурга, Ісаакіївського собору, із 400 тисяч робітників приблизно четвертина відправилась на той світ. Серед причин - хвороби та нещасні випадки. Найбільш кричущим став випадок із "позолотою куполів", в процесі якого випарами ртуті отруїлися понад 100 людей. Відтоді минуло чимало часу, пропорції звичайно зменшилися, але не методи, повідомляють Патріоти України з посиланням на 24tv.ua.

21 працівник загинув під час зведення об'єктів до Чемпіонату світу із футболу. Найбільша кількість полягли при будівництві "Зеніт-Арени" - 8 працівників. Один із них виявився північно-корейським гастарбайтером. За 10 років зведення на острові "Крестовский", з 2007 до 2017 року, встиг піти на той світ і архітектор Кісьо Курокава. А бюджет зріс у понад 7,5 разів: з 6,7 до 50 мільярдів рублів.

На другому місці за жертовністю - 45-тисячник "Волгоград-Арена", під час будівництва якого на берегу Волги загинуло 5 робітників. У Нижньмоу Новгороді пішло на той світ четверо.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно