На лінії вогню: В мережі з'явилося відео з наслідками обстрілу Авдіївки

На захист Авдіївки переміщено легендарних "кіборгів ДАПу" - десантників 81-ї десантно-штурмової бригади.

Наслідки "перемир'я" в Авдіївці. Фото від 22 травня 2016 року: ГУНП України.

Журналісти опублікували відео, на якому показані наслідки обстрілу бойовиками населеного пункту Авдіївка Донецької області в ніч на 22 травня. Відео опубліковано на YouTube "5 каналу", повідомляють Патріоти України з посиланням на Апостроф.

Як розповіли українські бійці журналістам, терористи ведуть обстріли позицій кожен день майже в цілодобовому режимі, а позиції терористів і бійців АТО розділяє кілька будівель на відстані 150 метрів.

Бійці кажуть, що їм набридло сидіти під обстрілами і не відповідати, дотримуючись режим припинення вогню, тому вони чекають лише наказу перейти в наступ.

Також стало відомо про те, що в Авдіївку перемістилися десантники 81-ї десантно-штурмової бригади, які раніше тримали оборону Донецького аеропорту.

Нагадаємо, начальник ГУНП Донецької області В'ячеслав Аброськін заявив, що в ніч на 22 травня під час обстрілу бойовиками населеного пункту Авдіївка Донецької області постраждала мирна мешканка.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...