Труп повісили на трубі: На Луганщині жорстоко закатували дитину терориста "ЛНР" (фото)

Дитині не було й року, пишуть в соцмережах.

Фото: ЗМІ

Неподалік окупованого Луганська знайшли понівечене тіло немовля, повідомляють Патріоти України з посиланням на дані з соцмереж.

Тіло вбитого немовляти виявили 14 січня на подвір'ї приватного будинку в селищі Розкішне. Відомо, що дитині не виповнилось навіть 1 року.

"У приватному будинку, на опалювальній трубі, з опіками виявлено труп піврічної дівчинки... Крім того, і на трубі, і на підлозі під трубою була кров", - зазначають користувачі соцмереж.

За словами місцевих жителів, батьком вбитого немовля був терорист так званої "ЛНР", який загинув у 2017 році. Наразі невідомо, що стало причиною смерті дитини. У ЗМІ з'явились фото родини сім'ї загиблої дівчинки.

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...

"Бачу ціль, йду до неї": У газеті ТрО опублікували пінап напівоголеної жінки (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:01

У газеті Командування Сил ТрО "Спротив" розмістили малюнок у стилі пінап. На зображенні оголена жінка тримає зброю, а зверху підпис – "бачу ціль, йду до неї". На малюнок звернула увагу військовослужбовиця Аліна Сарнацька у соцмережі Х, передають Патріо...