На межі: У Олега Сенцова друга криза

Голодуючий український режисер Олег Сенцов почав їсти поживну суміш. Сталося це після того, як у нього наступила друга криза, розповів адвокат Дмитро Дінзе, повідомляють Патріоти України.

"Він виглядає ще гірше, ніж минулого разу. Дуже блідий. Ходить сам. Близько тижня тому у нього була друга криза зі здоров'ям. Стало погано і його хотіли госпіталізувати для того, щоб поставити на повноцінне примусове годування, щоб вливати більше суміші. Він відмовився, і його залишили в колонії з умовою, що суміш він буде приймати сам під наглядом лікаря.

Приймає в день по дві ложки. Утримують у палаті, з голодування виходити не збирається. Каже: "Скільки мене вистачить, стільки і протягну", – розповів адвокат.

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...