Вона їхала додому з вбивцею? У Нацполіції розкрили гучні подробиці у справі Ноздровської

На місці, де знайшли тіло вбитої, виявили кілька ножів.

Ірина Ноздровська. Фото: unian.net

Правоохоронці, які займаються розслідуванням вбивства правозахисниці Ірини Ноздровської, знайшли на місці злочину кілька важливих знахідок, які можуть допомогти в розкритті справи. Про це заявив перший заступник голови Національної поліції України В’ячеслав Аброськін, повідомляють Патріоти України.

Поліцейські повністю відтворили шлях руху правозахисниці від місця її роботи в Києві до місця виявлення тіла.

"Вона вийшла на метро "Героїв Дніпра", сіла швидше за все в маршрутне таксі і доїхала практично до свого будинку. Використовуючи наші технічні можливості, ми відстежили її пересування. Встановили час, який це зайняло. І тепер розуміємо, коли приблизно наступила смерть… Можу сказати, що ввечері 29 грудня. Остаточний і точний час - тільки після проведення комплексної експертизи", - сказав Аброськін.

"Можу точно сказати, що близько 17-ї години Ірина розмовляла з матір’ю, через пару хвилин було зафіксовано ще одне з’єднання - тоді Ірина сказала, що не може зараз говорити. Це була її остання розмова з рідними. Ми зафіксували роботу мобільного телефону Ноздровської майже до 19-ї години 29 грудня. Тобто він був включений", - додав поліцейський.

Правоохоронці припускають, що Ноздровська доїхала від метро додому, де її могли чекати, або ж вона їхала разом з вбивцею.

У поліції зазначають, що у водоймі і поруч із нею знайшли кілька ножів, але жодне лезо не підходить під опис поранень. Також знайшли один з телефонів Ноздровської.

"У воді ми знайшли один мобільний телефон Ірини. Знайшли чохол від її другого телефону - там же, під водою (поки немає самого апарату). Знайшли одяг, але не Ірини - вона в той день була в дублянці", - повідомив перший заступник голови Нацполіції.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...