На Миколаївщині проректор одеського вишу влаштував смертельну ДТП, загинула дівчина (фото)

У Миколаївській області позашляховик Range Rover на смерть збив на трасі 28-річну дівчину, повідомляють Патріоти України.

За кермом авто, за даними ЗМІ, перебував роректор одеського вузу. Зазначимо, що обставини ДТП, які наводить поліція, відрізняються від того, що повідомляють очевидці події.Смертельна аварія сталася ввечері, 26 серпня, біля селища Криве Озеро, проте подробиці трагедії стали відомі тільки зараз.

Ось що повідомила про ДТП прес-служба ГУНП у Миколаївській області. "За попередніми даними, 54-річний житель Одеси, керуючи Range Rover, недалеко від пішохідного переходу скоїв наїзд на місцеву жительку, яка перетинала проїзну частину. Від отриманих травм потерпіла загинула на місці", - повідомили в поліції.

За даними ЗМІ, позашляховиком керував проректор Національного університету "Одеська юридична академія" Володимир Завальнюк. В електронній декларації за 2017 рік Завальнюк вказував, що йому належать два позашляховики: Toyota Fortuner і Range Rover.

Дані очевидців

Зовсім інші подробиці ДТП повідомили інтернет-користувачі, які стверджували, що трагедія трапилася на їхніх очах.

"Знаходилися на газовій заправці біля WOG, в сторону Одеси. Все сталося на наших очах. Тіло підкинуло два рази... Він спочатку збив, а потім почав гальмувати. Дівчина йшла з дитиною, якщо не дочка, то сестра. Йшла по пішохідному переходу", - написав автор повідомлення.

Автор також зазначив, що в центрі та з боків дороги є металеві відбійники.

"Як же "поблизу пішохідного переходу"? Лізла через відбійники, коли поруч вільно можна пройти?" - дивується інтернет-користувач. На жаль, зв'язатися з автором повідомлення не вийшло.

"Тіло дівчини підкинуло двічі": подробиці ДТП з проректором на Миколаївщині

Автор коментаря стверджує, що він був очевидцем трагедії Відзначимо, що на знімку Гугл. Карти, зробленого в 2015 році, поряд із газовою заправкою, де, як стверджує інтернет-користувач, сталася ДТП, видно пішохідний перехід і відбійники, які дійсно розташовані по центру і вздовж дороги.

Місцеві жителі вважають, що розбіжності в деталях ДТП, ніщо інше, як спроба вигородити проректора вузу, а всю провину покласти на загиблу. Остаточну крапку в пригоді має поставити об'єктивне розслідування.

"Завжди приходила на допомогу"

Про Ганну Бойко відомо, що вона проживала в селі Криве Озеро Друге. У сільраді нашим журналістам повідомили, що дівчина була незаміжня і дітей не мала.

Друзі Ганни говорять про неї тільки хороше. "Вона була спокійною людиною, завжди приходила на допомогу", - розповів нашим журналістам однокласник Ганни Павло Крізиль.

"Тіло дівчини підкинуло двічі": подробиці ДТП з проректором на Миколаївщині

Джерело: Обозреватель

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...