''На очах у дитини'': У Києві жорстоко вбили чоловіка (фото)

В одній із квартир багатоповерхового житлового будинку в Києві поліція виявила труп чоловіка. Злочин трапився близько 16:00 у вівторок, 29 січня, на вул. Васильківській, 40, у Голосіївському районі, розповіли очевидці, повідомляють Патріоти України.

За їхніми словами, злочинець ударив свою жертву ножем. На місце прибула слідчо-оперативна група і медики. Жителі будинку страшно налякані подією і не хочуть вдаватися в подробиці. Люди кажуть, що злочин нібито скоїв місцевий.

"Нібито вбивство трапилося на очах у дитини. Дівчинку у стані шоку забрали", - розповіли мешканці. Згодом стало відомо, що у квартирі відбулася сімейна сварка, під час якої тесть убив зятя. Всі обставини НП встановлюються.

Джерело: Обозреватель

Матір зірки серіалу "Слово пацана" вийшла заміж за воїна ЗСУ

вівторок, 16 квітень 2024, 21:16

Зірка скандального російського серіалу "Слово пацана. Кров на асфальті" Микита Кологривий розповів про те, що його мама живе в Україні і навіть вийшла заміж за воїна ЗСУ, передають Патріоти України. В одному з інтерв'ю він зізнався, що підтримує зв'язо...

"Ставтеся з повагою до людей, які своїм життям прикривають ваші дупи": Парамедикиня Пташка звернулася до Ганни Маляр

вівторок, 16 квітень 2024, 20:15

Українська парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка 16 квітня розмістила в Instagram відео, у якому звернулася до заступниці міністра оборони України у 2021–2023 роках Ганни Маляр із закликом приїхати до українських захисників на передову, щоб ...