На Одещині чоловік убив дружину і дочку, після чого наклав на себе руки (відео)

37-річний чоловік задушив свою 43-річну дружину та доньку, після чого скоїв суїцид.
Чоловік задушив власну дружину та доньку. Ілюстрація: соцмережі.

Під Одесою сталася страшна трагедія, в якій загинула вся сім'я. У поліції повідомили, що в місті Біляївка загинула сім'я з трьох осіб, передають Патріоти України.

Встановлено, що в своїй квартирі були знайдені тіла господаря, його дружини та 10-річної дочки. Попередньо повідомляється, що 37-річний чоловік задушив свою 43-річну дружину та доньку, після чого наклав на себе руки.

На місці події працювали поліцейські, співробітники слідчого управління, експерти та кінологи. Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...