На Одещині італійцеві хлюпнули в обличчя кислотою (фото)

В Одеській області поліція шукає зловмисника, який хлюпнув в обличчя іноземцю хімічною речовиною, повідомляють Патріоти України з посиланням на відділ комунікацій Головного управління Національної поліції в Одеській області.

Так, НП сталася в місті Білгород-Дністровському наприкінці минулого тижня. Відзначається, що на вулиці Військової Слави невідомий, застосувавши порошкоподібну речовину, заподіяв тілесні ушкодження 51-річному іноземцю.

«За попередньою інформацією медиків, постраждалий зазнав опіків обличчя і рук I ступеня. Правоохоронцями проводяться заходи із встановлення особи правопорушника», - заявили в главку.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією за ч.1 ст.125 (легкі тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України. Триває слідство. У справі призначено ряд експертиз. Встановлюється ступінь тяжкості завданих тілесних ушкоджень постраждалому для подальшої правової кваліфікації вказаної події. Проводиться ряд заходів із встановлення особи, яка вчинила зазначене правопорушення.

Як повідомила в Facebook юрист-кримінолог Ганна Маляр, постраждалий - громадянин Італії Джованні Арканжелі, який раніше був одружений з українкою. «Вона виїхала з Італії до України і фізично не дає йому спілкуватися з дитиною. Джованні платить аліменти і вже два роки як оббиває пороги чиновницьких кабінетів і суду в Україні за право брати участь у вихованні дитини», - повідомила Маляр.

Вона зазначила, що кілька тижнів тому Арканжелі брав участь у круглому столі, присвяченому питанням прав батьків. Йдеться, зокрема, про випадки, коли матері вивозять дитину до іншої країни і перешкоджають батькові бачитися з дитиною.

Юрист також повідомила, що наразі італійця госпіталізовано в Інститут очних хвороб і тканинної терапії імені Філатова (Одеса). Вона стверджує, що чоловік у тяжкому стані - у нього сильно ушкоджено очі, є опіки першої стадії. Родичі з Рима ще не знають, що з ним сталося. За даними юриста, іноземцю хлюпнули в обличчя кислотою.

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....