На Одещині встановлено два національні рекорди, один з них - з приготування... борщу (фото)

Рекорди зафіксовано у Книзі рекордів Гінеса. Другий рекорд - Найбільше "Борщове дерево".

На Одещині пройшов чемпіонат із приготування борщу / фото прес-служба Одеської ОДА

В Одеській області пройшов чемпіонат із приготування борщу, встановлено національний рекорд. Як повідомили у прес-службі Одеської ОДА, захід відбувся в районному центрі Велика Михайлівка, інформують Патріоти України.

Заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Сергій Колебошин зазначив, що за звання кращих кухарів із приготування борщу змагалися 30 команд із різних районів області.

«Крім того, сьогодні встановлено ще один рекорд України – найбільше «Борщове дерево», що складається з 49 інгредієнтів, які використовуються в різних рецептах борщу. Його зафіксували представники української Книги рекордів», - повідомив Колебошин.

Під час чемпіонату було представлено 30 рецептів борщу.
«Борщове дерево» являє собою композицію, яка за конфігурацією нагадує ялинку, викладену з качанів капусти, моркви, буряка, цибулі, петрушки та інших інгредієнтів, які кухарі використали для приготування борщу.
Приготовлені страви оцінювало журі, до складу якого входили професійні кулінари.


Джерело: УНІАН

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...