На Одещині встановлено два національні рекорди, один з них - з приготування... борщу (фото)

Рекорди зафіксовано у Книзі рекордів Гінеса. Другий рекорд - Найбільше "Борщове дерево".

На Одещині пройшов чемпіонат із приготування борщу / фото прес-служба Одеської ОДА

В Одеській області пройшов чемпіонат із приготування борщу, встановлено національний рекорд. Як повідомили у прес-службі Одеської ОДА, захід відбувся в районному центрі Велика Михайлівка, інформують Патріоти України.

Заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Сергій Колебошин зазначив, що за звання кращих кухарів із приготування борщу змагалися 30 команд із різних районів області.

«Крім того, сьогодні встановлено ще один рекорд України – найбільше «Борщове дерево», що складається з 49 інгредієнтів, які використовуються в різних рецептах борщу. Його зафіксували представники української Книги рекордів», - повідомив Колебошин.

Під час чемпіонату було представлено 30 рецептів борщу.
«Борщове дерево» являє собою композицію, яка за конфігурацією нагадує ялинку, викладену з качанів капусти, моркви, буряка, цибулі, петрушки та інших інгредієнтів, які кухарі використали для приготування борщу.
Приготовлені страви оцінювало журі, до складу якого входили професійні кулінари.


Джерело: УНІАН

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...