"На передовій магазину немає": У Вінниці провели волонтерську акцію для допомоги бійцям АТО

Активісти сподіваються, що акція буде проходити кожні вихідні

Фото: ФБ

У Вінниці волонтери і демобілізовані учасники АТО провели акцію "На передовій магазину немає", під час якої збирали допомогу для військових з найгарячіших точок АТО, повідомляють Патріоти України.

Збирали пожертви 11-12 лютого на центральній площі Небесної сотні. Волонтери звернулися до небайдужих жителів міста з проханням принести для бійців висококалорійну їжу, засоби гігієни, білизну, шкарпетки, теплий одяг і противірусні засоби.

"11 лютого, наприклад, принесли кевларову каску, яку ми відправимо на шахту "Бутівка". Хоча, насправді, цінні кожна пара шкарпеток і кожна пачка печива, навіть дитячий малюнок зі словами підтримки – неоціненний подарунок для тих, хто на передовій ", = розповів один з організаторів акції Андрій Сірак.

За розрахунками волонтерів, подібна акція стане традиційною, і кожні вихідні жителі міста будуть приносити на площу пожертви для бійців. А поки що вони готуються до відправки гуманирного вантажу в район Донецького аеропорту, Авдіївки, Красногоровк, Пісків, Широкиного, Водяного та сектору М.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...