​На Путіна і його терористів чекає військовий тирбунал - патріарх Філарет

Президент Росії Володимир Путін і терористи на Донбасі скоюють злочини проти людяності, тому повинні відповідати за це на трибуналі у Нюрнберзі.

Голова УПЦ-КП Патріарх Філарет

Таку заяву в інтерв'ю Апострофу зробив голова УПЦ-КП Патріарх Філарет, зазначають Патріоти України.

"Але якщо злочинців не карати, то їх буде ставати більше і більше. Так що, якщо є порушення закону, то має бути і справедливе покарання. І звільнити від цього покарання можна тільки тоді, коли злочинець щиро кається і виправляється. Це стосується і Путіна, і бойовиків-терористів. Вони скоюють злочини проти людяності, воєнні злочини, займаються тероризмом. Тому повинні відповідати перед судом, відповідно до закону - як відповідали нацисти на трибуналі у Нюрнберзі", - сказав він, кажучи про прощення винних.

"Дійсно, ми повинні прощати один одному наші провини. Адже ми хочемо, щоб Бог нас простив? Хочемо. І молимося так: прости нам провини наші, як і ми прощаємо тим, хто завинив перед нами. Але це стосується особистих гріхів, а не порушення закону. Тому що коли людина скоює злочин - краде, вбиває, змінює своїй державі - то не можна посилатися на слова про прощення як на підставу для того, щоб не карати злочинців", - наголосив патріарх.

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...