На рахунок телефону перекидають гроші! Українців попередили про небезпечну аферу

"Можливо, моя історія комусь допоможе. Два дні тому на мобільний телефон в 3.00 год ночі надійшло 9 грн. від невідомого абонента", - розповіла Ольга Андрійчук на своїй сторінці у Facebook, повідомляють Патріоти України. Цитуємо далі:

"В 4.00 ночі з цього ж номера до мене розпочалися безперервні дзвінки і коли я брала слухавку – збивали, коли я пробувала подзвонити – збивали. До 9 години ранку до мене поступило 250 дзвінків.

В обід мій номер Київстар заблокував оператор. Коли о 17.20 я підійшла в сервісний центр мені повідомили, що мій номер НЕ МІЙ і ним користується інша людина.

Зразу ж запитали чи картки банку прив’язані до цього номера. Коли , через 20 хв, я підійшла в Приватбанк на моїй зарплатній картці було 0 грн 51 коп. Пін-коди не дійсні та Приват24 не пропускав тому, що не дійсний пароль.

Терміново зідзвонилася з оператором гарячої лінії Приватбанку і заблокувала картки. На другий день я звернулася в Приватбанк, змінила всі картки та паролі.

Служба безпеки Приватбанку пообіцяла розібратися з ситуацією та зателефонувати. Ввечері цього ж дня, мені зателефонували з невідомого для мене номера ( 091 963 74 23) , представилися службою безпеки Приватбанку, повідомили, що була спроба знову зняти гроші з моєї картки, тому мені потрібно терміново підійти до банкомату та змінити пін коди, або вони допоможуть це зробити через Приват24.

Мені необхідно перевести на картку мобільного телефону 2800 грн, які мені зразу ж повернуться на картку, щоб зупинити шахрайство. В одному вони прокололися – я підвязала картки до нового мобільного телефону, який ніхто не знає….. Так зберегла свої гроші.

Знову зателефонувала в службу гарячої лінії Приватбанку, все розповіла, вони підтвердили, що це шахраї і з моїми картками все нормально. Поширюйте інформацію, друзі, може комусь допоможе. Та, ще номер перший, який дозвонювався вночі096- 068-61-63".

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...