На Росії змило Сочі (відео)

​Біблійний потоп накрив головний морський курорт Росії. Залиті дороги, житлові будинки, припарковані автомобілі

Хоча російський гідрометцентр на диво заздалегідь попередив про сильному зливи, таких наслідків не очікував там ніхто, зазначають Патріоти України. Старожили не пригадують такого. Після сильної зливи в п'ятницю, 6 липня, курортні міста російської частини Кавказу "частково затопило", зокрема йдеться про Сочі і Адлер. При цьому, новину про надзвичайну подію опублікував офіційний портал Сочі.

Російське МНС попереджає, що потужна злива неминуче призведуть до нових неприємностей - підвищення рівня води в природних водоймах.

"На малих річках і водотоках басейну річки Кубань південно-східній території краю очікуються різкі підйоми рівня води, місцями з досягненням несприятливих відміток", - йдеться в повідомленні відомства.

Прогноз синоптиків також несприятливий: екстремальна негода в Краснодарському краї (зливи, грози, град, шквальний вітер) протримається дві доби - 6 і 7 липня. Жителі залитого водою міста публікують кадри розгулу стихії в соціальних мережах. Як видно, чи не найбільше не пощастило автолюбителям, які не встигли під час покинути найсприятливіші ділянки дороги. Деякі машини затопило по самі вікна.


Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.