На Росію зійшла кара з неба: Небувала злива з ураганом, дерева виривало з корінням, людей і транспорт змивало з вулиць, є жертви (відео)

На цей раз дісталося колись всесоюзному, наразі всеросійському водному курорту. Люди запитуються, за що так прогнівали Небеса.

Старожили Кисловодська зізналися, що такого буревію та зливи не пригадують, зазначають Патріоти України. За лічені хвилини вулиці перетворилися на величезні річки, пройти та проїхати по котрим не було ніякої можливості. Потужні потоки води зносили автомобілі, людей охоплювала паніка, пішоходи не знали, як пройти крізь такий потік води і бруду.

Наслідки минулої ще 27 липня стихії в Кисловодську відчувають досі. Вода майже не пішла, в деяких місцях глибина калюж вище щиколотки, передають російські ЗМІ. Потужний вітер виривав з корінням десятки дерев, очевидці показали кадри, що творила природа в минулу п'ятницю.

За даними місцевого МНС, загиблих немає, проте стихія травмувала чотирьох осіб. Постраждалих госпіталізували. У одного з поранених стан важкий, його придавило деревом в автомобілі.

"Може погано молимося Пророку Іллі? Щось часто нас стала наздоганяти стихія! І там і тут!", "Єдине, що радує, так це те, що змило торгашів в парку. А так звичайно шкода людей хто постраждав", "Вчора був жах", - коментують в Інтернеті місцеві.

Повернення військовозобов'язаних до України: Стало відомо, чи можуть вдатися до примусу

вівторок, 30 квітень 2024, 16:50

Україна не буде примусово повертати чоловіків призовного віку з-за кордону. А облік у ТЦК не означає "автоматичну мобілізацію на фронт". Про це заявила віцепрем'єрка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина в інтерв...

Фінансування пенсій в Україні опинилося під загрозою? Що кажуть у Кабміні

вівторок, 30 квітень 2024, 16:43

Низка подій в останні місяці привела до того, що під загрозою опинилися не тільки виплати другої пенсії українцям, але й фінансування пенсій та соціальних виплат в Україні в цілому, передають Патріоти України. І головна причина виникнення такої ситуаці...