"На розправу до б*ндероф*шистів": РФ відмовила у політичному притулку волонтеру "ДНР" (фото)

Зрадникам та колаборантам давно вже варто усвідомити - росіяни відрекуться від них обов'язково, це питання тільки часу.

Ірина Воронцова. Фото: соцмережі.

Волонтеру "ДНР" Ірині Воронцовій, яка перебувала в Санкт-Петербурзі, відмовили в отриманні політичного притулку в РФ. Про це повідомили в соцмережі Twitter, оприлюднивши відповідний документ МВС Росії, передають Патріоти України.
"На розправу до бандерофашистів", "Що, знову? Ні, зупиніться, забирайте їх собі, нам однієї Бойко вистачить", "Ще баландою їх потім за рахунок платників податків годувати", - прокоментували користувачі.

"Доведені факти усвідомленого пособництва терористам слід карати серйозними термінами. Ми занадто лояльно ставилися до сепаратизму і це вилилося в захоплення Криму і Донбасу", - зазначив юзер.


Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...