"На Сенцова або Балуха": Засуджений найманець із РФ попросив Путіна про обмін (фото)

Олексія Седікова було взято у полон українськими військовими у липні 2016 року на Донбасі поблизу Троїцького. У 2017 році його визнали винним у терористичній діяльності і засудили до 11 років в'язниці.

Олексій Седіков. Фото: соцмережі.

Засуджений в Україні за тероризм громадянин Росії Олексій Седіков попросив президента РФ Володимира Путіна обміняти його на одного з українських політв'язнів, передають Патріоти України.

Як повідомила в Facebook уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова, відповідний лист ув'язненого був направлений до МЗС України, звідки він буде надісланий до адміністрації президента Росії. Денісова також повідомила, що попросила представника України в гуманітарній підгрупі Ірину Геращенко, а також російського омбудсмена і радника Путіна сприяти можливості гуманітарного обміну один на один.

"На Сенцова, Балуха, Клиха або Кольченка, яким, як і Седікову, потрібна медична допомога", - додала вона. За словами омбудсмена, Седіков відбуває покарання у Бучанській колоні

Седікова було взято у полон українськими військовими у липні 2016 року на Донбасі поблизу Троїцького. У 2017 році його визнали винним у терористичній діяльності і засудили до 11 років в'язниці. Він є у списку росіян, яких Україна готова обміняти на політв'язнів у Росії і на Донбасі.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...