На суд прийшла впевненою та усміхненою: Який вирок отримала садистка-няня, котра катувала дитину-інваліда (відео)

Світлана Савченко до суду з’являється у супроводі адвоката, посміхається, виглядає щасливою. Навіщо знущалася над безпомічною дитиною – не пояснює, камери уникає, штовхається і поводиться агресивно.

Дзержинський районний суд Харкова, перше засідання у гучній справі, 46-річну няню підозрюють у катуванні дитини, хворої на ДЦП. На відео з прихованої камери жінка б’є дівчинку, штовхає ногами, тягає за волосся. Більше 100 ляпасів за 6 годин відеозапису. А за кілька днів до цього вибила зуба, з сумом повідомляють Патріоти України з посиланням на ICTV.

Прокуратура вимагатиме найсуворішого покарання – до 5 років тюрми. Побої наносилися дитині систематично, це було неодноразово, дитина підлягала крику, вона постійно з неї знущалася, дитина зазнала не лише фізичних страждань, не лише шкоди, а також були спричинені душевні сильні хвилювання, страждання моральні, і досі у дитини травма з цього приводу.
14-річна Валерія нині проходить курс реабилітації та консультації з психологом, через знущання вона боялася людей і часто плакала, тепер почала посміхатися й довіряти людям. В суді Світлана Савченко зробила вигляд, що маму постраждалої дитини навіть не знає. Пробачення не просила.
Найстрашніше, каже мама Валерії, що їхня колишня вихователька продовжує працювати нянею, і роботу знайшла на тому ж сайті з пошуку роботи. Судове засідання закінчилося майже одразу після початку, до суду через відпустку не з’явилася представник соціальної служби. Наступне засідання призначене на 6 червня.

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...