На Тернопільщині в страшній аварії загинули діти

Трагедія сталася під ранок 2 травня. Підлітки поверталися додому в село Соснівку з села Людвище Шумського району, де веселилися в клубі. Всього в мікроавтобусі було 9 чоловік. Але до рідного села вони не доїхали.

zolochiv.net

Близько половини четвертої ранку мікроавтобус, в якому знаходилися неповнолітні, від'їхав від клубу. Невідомо, що змусило компанію затриматися в дорозі, адже до рідного села від клубу - всього 10 кілометрів, повідомляють Патріоти України за інформацією МВС.

Аварія сталася через годину після того, як компанія вирушила додому. При цьому деякі пасажири випали з відкритих вікон. В ГУ Нацполіціі в Тернопільській області повідомили, що стан всіх пасажирів вкрай важкий. Загинули двоє людей - 18-річна дівчина і 17-річний хлопець.

Дівчинка померла на місці від отриманих травм, а хлопець в стані церебральної коми був доставлений в лікарню, де і помер. Все тяжкопоранені пасажири доставлені в Шумську лікарню. Зараз їх стан не дозволяє транспортувати їх до лікарні Тернополя. У водія взяли зразки крові на визначення вмісту в ній алкоголю. Ті потерпілі, які знаходяться в свідомості, опитуються.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...