На території історичного ландшафту: Прокуратура повідомила про підозру підприємцю, який захопив 30 соток землі на Трухановому острові (фото)

Без жодного правовстановлюючого документу столичний підприємець самовільно розмістив розважальний комплекс із закладами громадського харчування.

Фото:http://www.kyiv.gp.gov.ua/

Столичному підприємцю повідомили про підозру за самовільне зайняття земельної ділянки площею 30 соток на острові Труханів у Києві. Про це повідомляє сайт Прокуратури Києва, інформують Патріоти України.

"Встановлено, що підприємець, не маючи жодного правовстановлюючого документа, самовільно зайняв майже 30 соток землі на території пам'ятки ландшафту місцевого значення "Історичний ландшафт Київських гір і долини р. Дніпра" та розмістив на ній розважальний комплекс із закладами громадського харчування", - йдеться в повідомленні.

Підприємцю повідомили про підозру за фактом вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 197-1 КК України (самовільне зайняття земельної ділянки особливо цінних земель).

Досудове розслідування триває.

На даний час вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.


Привласнили більше мільйона: На Дніпропетровщині шахраї ошукали родичів військових і волонтерів (фото)

п’ятниця, 10 травень 2024, 14:04

У Дніпропетровській області засуджено учасників організованої групи, які ошукали родичів військових та волонтерів. Про це повідомила пресслужба Офісу генерального прокурора в п'ятницю, 10 травня, передають Патріоти України. Суд визнав винними трьох уча...

Представники ТЦК зупинили в центрі Києва співака Monatik (відео)

п’ятниця, 10 травень 2024, 13:15

Українського співака Monatik (Дмитра Монатика) зупинили в центрі Києва співробітники ТЦК (територіального центру комплектування) і поліція. Відповідне відео, яке зняв український фотограф Ян Доброносов, опубліковано 10 травня на сторінці видання Telegr...