На трасі Київ-Чоп сталася моторошна ДТП, багато загиблих (фото, відео)

Страшна аварія трапилася на трасі Київ-Чоп біля села Грушвиця на Рівненщині, зіткнулися Porsche Cayenne і Daewoo Sens. У результаті загинули три людини, повідомляють Патріоти України.

Позашляховик Porsche Cayenne рухався у напрямку Львова. Його занесло на слизькій ділянці дороги, тож автомобіль винесло на смугу зустрічного руху, де й відбулося лобове зіткнення із Daewoo Sens.

Водій та двоє пасажирів легковика Daewoo sens загинули на місці, – додали у поліції. У салоні також була 5-річна дівчинка, її одразу госпіталізували.

Рятувальники за допомогою спецобладнаня деблокували трьох загиблих з легковика Daewoo sens.

Двоє людей з автомобіля Porsche Cayenne не постраждали, – зазначено у повідомлені. На місці події продовжують працювати слідчі та експерти ГУНП. Наразі причина ДТП не встановлена.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...