На Україну насувається циклон: Синоптики зробили важливе попередження

Найбільше снігу випаде на півдні. Обіцяють до 30 сантиметрів.

Ілюстрація: Аргументы Недели

У вівторок, 27 лютого, з Європи в Україну прийде циклон, який принесе сильний вітер, сніг та хуртовини. При цьому посиляться морози. В окремих містах уже почали підготовку, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

В Одесі вже скасували уроки в школах. У всі лікарні Одещини завезли електрогенератори на випадок відключень електрики. Породіллям на останніх термінах і хворим з температурою запропонували заздалегідь лягти в лікарні. У будинки-інтернати завезли продовольства і палива на три дні. Запастися їжею настійно рекомендують і водіям, які ризикнуть кудись їхати.

Тим часом Укргідрометцентр попереджає, що вдень на всій території країни буде йти сніг, хуртовини (в західних і Житомирській областях невеликий сніг), в південних, Кіровоградській, Дніпропетровській, Полтавській, Донецькій областях сильні снігопади, сильні хуртовини, снігові замети. На дорогах ожеледиця. Вітер буде північно-східний, 7-12 м/с, вдень в Україні, крім заходу, пориви до 15-20 м/с, в Приазов'ї місцями 25 м/с.

Температура вдень становитиме 9-14 градусів морозу, у південних, Кіровоградській, Дніпропетровській і Донецькій областях 4-9 градусів морозу.

У Києві вдень сніг, хуртовина. На дорогах ожеледиця. Протягом дня пориви вітру 15-20 м/с. Температура 10-12 градусів морозу.

У Львові сніг. Температура 11-13 градусів морозу.

В Одесі протягом доби сніг, заметіль, пориви вітру 15-20 м/с. Температура 6-8 градусів морозу.

У Дніпрі сніг, заметіль, пориви вітру 15-20 м/с. Температура 6-8 градусів морозу.

У Харкові сніг, заметіль, пориви вітру 15-20 м/с. Температура 8-10 градусів морозу.

У Карпатах сніг. Температура 13-15 градусів морозу.

Депортації не буде? Одна з країн Європейського Союзу пообіцяла не висилати українців з недійсними паспортами

субота, 27 квітень 2024, 7:54

У Німеччині тимчасова посвідка на проживання для українців може бути отримана навіть без дійсного паспорта. Однак вона може бути видана лише за умови ідентифікації особи. Про це розповів представник Сенату Берліну у відповіді на запит DW, передають Пат...

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...