На Вінниччині тітушки з московським попом напали на парафіян ПЦУ (відео)

Міністр молоді та спорту Ігор Жданов попередив, що якщо будуть відомі факти участі атлетів у такого роду заходах, вони будуть покарані.

Священик РПЦ покликав на допомогу тітушок. Фото: скріншот з відео.

У селі Писарівка на Вінниччині місцевий священик Російської православної церкви привів із собою близько 150 тітушок. Вони влаштували бійку під час зборів парафіян, на яких вирішувалося питання щодо переходу місцевої парафії до Православної церкви України, повідомляють Патріоти України.

Внаслідок бійки декілька ударів отримав сільський голова Дмитро Науменко та дільничний інспектор. На місце конфлікту викликали додатковий наряд. Чи були учасники бійки спортсменами, поки невідомо. Однак міністр молоді та спорту Ігор Жданов попередив, що якщо будуть відомі факти участі атлетів у такого роду заходах, вони будуть покарані.

"Наполегливо попереджаю спортивні федерації, атлетів, тренерів, функціонерів: категорично неприйнятним є використання спортсменів для перешкоджання вільному політичному або релігійному волевиявленню громадян України. Такі хуліганські дії не лише порушують закон, але й грубо суперечать олімпійським цінностям. Свою категоричну оцінку таким діям даватиме як Міністерство внутрішніх справ, так і Міністерство молоді та спорту України. Якщо виявиться, що до подібних силових акцій причетні спортсмени збірних команд України, моя реакція як профільного міністра буде максимально жорсткою", – заявив Ігор Жданов.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...