На всі руки майстер: Дмитро Ярош почав вишивати бісером (фотофакт)

Екс-лідер Правого сектора зізнався, що після офіцерів ЗСУ та інших добровольців, не бачить у цій справі нічого для себе ганебного.

Дмитро Ярош вишиває. Фото: соцмережі.

Колишній лідер "Правого сектора" (ПС) Дмитро Ярош розповів про те, як йому довелося вперше в житті вишивати бісером. Відповідне повідомлення з'явилося в суботу ввечері, 16 січня, на його сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Ніколи не думав, що буду вишивати бісером) При цьому, не соромно: до мене вже вишивали 3-ій і 8-ий полки спецназу, купа офіцерів та бійців ЗСУ, ДУКу... Образ буде правильний!) Ох, уж ці тернополяни і волонтер Лілія Мусіхіна)))", - написав Ярош. Користувачі у соцмережі неоднозначно відреагували на це повідомлення:

Бронювання від мобілізації подовжено для ще однієї категорії військовозобов'язаних: Що варто знати

понеділок, 6 травень 2024, 13:22

Кабінет міністрів подовжив на місяць термін дії відстрочки від призову для працівників "Укрзалізниці". Про це йдеться в постанові уряду № 492 від 3 травня "Деякі питання бронювання військовозобов’язаних працівників залізничного транспорту", передають ...

Кабмін внесе зміни в правила перетину кордону через новий закон про мобілізацію: Кого зачепить

понеділок, 6 травень 2024, 12:50

У зв'язку з новим законом про мобілізацію в Україні, який набуде чинності 18 травня 2024 року, Кабінет міністрів внесе зміни до правил перетину кордону. Зокрема, вони стосуватимуться осіб, які мають право на відстрочку. Про це 6 травня повідомив речник...