На виробництво українських фільмів Держкіно виділило гроші

​З бюджету надійде майже 30 млн гривень на виробництво двох стрічок.

Ілюстрація:http://ukranews.com/u

Державне агентство України з питань кіно виділив гроші на виробництво двох повнометражних фільмів "13 автобус" режисера Олександра Безручка і "Черкаси" режисера Тимура Ященка. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу Держкіно.

Як стало відомо, дебютний фільм Ященка отримає держпідтримку в розмірі 17,4 млн грн. Кінострічка буде розповідати історію Мишка і Льва, двох хлопців із сільської місцевості України, які з різних причин опиняються на військовому кораблі ВМС України "Черкаси", дислокованого в кримському озері Донузлав, під час окупації Криму в 2014 році.

А кінопроект "13 автобус" отримає від держави 8,8 млн гривень. За заявою авторів, це містико-філософський трилер з елементами драми і детективу. Як сказано в синопсисі фільму, розмова з жінкою, яка чекає на зупинці неіснуючого тринадцятого автобуса, стає поворотним моментом в житті всіх його співрозмовників.

Наша Анна Ярославна: 19 травня киянка взяла шлюб з королем Франції

неділя, 19 травень 2024, 5:00

Всі подальші монархи Франції, до Наполеона, були нащадками київської княжни. У Реймському соборі у Франції 19 травня 1051-го київська князівна Анна Ярославна вийшла заміж за короля Генріха I. За чотири дні коронувалась на престол Франції, нагадують Пат...

Задоволення заради користі: На Сумщині чоловік "під контролем поліції" двічі займався сексом із повіями

неділя, 19 травень 2024, 3:40

У Сумській області поліція викрила сутенерку, яка втягнула у заняття проституцією свою знайому. Для того, щоб провести розслідування, поліція залучила чоловіка, якому жінки двічі надавали секс-послуги. Про це йдеться у вироку Охтирського міськрайонного...