На Закарпатті затримали грабіжника, який побив бабусю до смерті

"Здобиччю" злочинця став мобільний телефон та 50 гривень.

Иллюстрация: 1news.zp.ua

Прес-служба Нацполіціі поінформувала про подробиці інциденту, зазначивши подробиці правопорушення. Як з'ясувалося, зловмисник сильно побив пенсіонерку, в результаті чого нещасна три години потому померла, інформують Патріоти України, посилаючись на Нескучные новости.

Повідомляється, що грабіжник пробрався в будинок до літньої жінки, розбивши скло на вхідних дверях і відкривши їх ключами, що знаходилися в двері зсередини. В якості пропажі виявилися мобільний телефон і 50 гривень.

Побачивши перед собою власницю будинку, злочинець кинувся на 79-річну жінку і почав завдавати їй сильних ударів, після чого втік з місця злочину. Відчуваючи жахливий біль, пенсіонерка знайшла в собі сили додзвонитися своїй 29-річній внучці і повідомити про подію.

"Через 3 години старенька померла", - йдеться в повідомленні прес-служби ГУ НП в Закарпатті.

Слідчі встигли дізнатися у жінки подробиці інциденту. Жертва змогла описати портрет чоловіка, якого через деякий час вдалося затримати. Спійманий злочинець виявився 25-річним жителем села Порошково. При собі він мав мобільний телефон та грошові кошти в розмірі 50 гривень. У своєму злочині винуватець зізнався. В даний час ведеться слідство і вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Російський футболіст поскаржився на ромів та маленьку зарплату в Словаччині

неділя, 5 травень 2024, 20:50

Російський футболіст Микита Глушков розповів, що його шокувало під час виступів у Словаччині, передають Патріоти України. «У словацькому місті Требішов було населення близько 30 тисяч, і третина – роми. Вечорами було небезпечно гуляти – раптом хтось із...

Зірка Титаніка і Володаря перснів: Помер відомий британський актор

неділя, 5 травень 2024, 20:15

Британський актор Бернард Гілл, який зіграв капітана Едварда Сміта в оскароносному фільмі Титанік, помер 5 травня рано вранці. Сумну новину повідомив агент Гілла, передають Патріоти України. Бернарду Гіллу було 79 років. Причина смерті поки що не назив...