На зарплату у 9 тис. грн? У Харкові чиновник відіграв весілля за 1,5 млн (відео)

Ведучими святкової ка були Оля Полякова та шоумен Олександр Педан, чиї гонорари складають в сумі 16 тисяч доларів.

Фото: ЗМІ

Колишній регіонал, а нині глава Холодногірського району Харкова Максим Мусєєв і ведуча Єва Суботіна 18 лютого відсвяткували весілля в елітному ресторані Києва Regent Hill, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Гроші".

Так, святкування обійшлось не менше ніж в 60 тисяч доларів (близько 1,5 млн грн). Серед гостей були Іван Дорн, Віталій Козловський та інші. При цьому в декларації чиновника зазначено, що живе він на зарплату 9 тисяч. Відзначимо, що в 2010 році Мусєєв потрапив в гей-скандал за провокаційні фото, які потрапили в мережу.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що на цьому весіллі побили українську телеведучу Олену Філонову , зірку проектів "Абзац!" і "Пристрасті по ревізору" на "Новому каналі".



Мілевський поновив кар'єру футболіста: Стало відомо, де він буде грати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:58

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський оголосив про повернення у футбол. 39-річний уродженець Мінська виступатиме за столичний медіаклуб IGNIS, передають Патріоти України. За IGNIS грають футбольні агенти та функціон...

Посол пояснив, чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:30

Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці, передають Патріоти України. В коментар...