Не було грошей на квиток: На Житомирщині дівчину викинули з автобуса, вона замерзла на смерть у лісі (фото)

Між селами Перга та Рудня-Хочинська у лісовому масиві виявили тіло 21-річної дівчини, яка померла через переохолодження внутрішніх органів, повідомляють Патріоти України.

"10 січня між селами Перга та Рудня-Хочинська у лісовому масиві знайшли тіло дівчини 1998 року народження. За висновком судово-медичної експертизи, смерть настала через переохолодження внутрішніх органів. Про зникнення дівчини до поліції повідомив староста села Рудня-Хочинська 8 січня. Знайшов її батько, лісник, 10 січня", – розповіла керівник прес-служби ГУ Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко.

Близько 4-ої години ранку студентка їхала до міста Олевськ. Коли прийшов час розраховуватись за проїзд, в дівчини не виявилось грошей на квиток вартістю у 25 гривень. Тоді кондуктор вирішив висадити її на зупинці у 2-ох кілометрах від села Перга. Ймовірно, що вона пішла трасою, однак потім збилась з дороги й зайшла в ліс. Там заблукала й замерзла.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...