На Житомирщині школярки по-звірячому побили свою однолітку (відео)

Житомирські школярки жорстоко побили свою однолітку. Відео опублікував користувач Facebook Артур Малиновський, повідомляють Патріоти України.

За його словами, нападниця Анастасія Юрковська - учениця місцевої вечірньої школи. Від потерпілої або її рідних заяви в поліцію не надходило, розповіла речниця ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко.

"Зараз ювенали спілкуються з кривдницею. Їй 14 років і вона проживає з бабусею. Лише в 2018 році дівчина тричі втікала з дому. Особи інших учасників ми ще встановлюємо, зокрема й потерпілої. За наявною зараз інформацією, вони не є ученицями однієї школи", – написав начальник ГУНП в Житомирській області В'ячеслав Печененко у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Школярі вирішили "продати" однокласника

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...