На "зоні" такі довго не живуть: Звинувачений у зґвалтуванні 3-річної дівчинки під Кропивницьким загадково помер у СІЗО

Підозрюваний у зґвалтуванні в місті Новомиргород Кіровоградської області трирічної дівчинки раптово помер в колонії. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу прокуратури Кіровоградської області, передають Патріоти України.

Відзначається, що смерть 37-річного підозрюваного наступила 5 жовтня в СІЗО №14 Кіровоградської області.

"На даний час проводиться перевірка. Ми очікуємо результати експертизи, вони стануть відомі після розтину тіла померлого. За цим фактом в ЕPДP зареєстровано кримінальне провадження за статтею 115 КК (вбивство)", - повідомили в прес-службі відомства.

Також відомо, що чоловікові було оголошено про підозру у вчиненні злочину за ч.3 ст.153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом, вчинене щодо малолітньої) КК України. 5 жовтня Новомиргородський районний суд обрав запобіжний захід для підозрюваного у вигляді утримання під вартою.

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...