"Надіє, живи!": Соцмережі підірвав плакат з Савченко в Москві (фотофакт)

Знімок був зроблений на одній із зупинок громадського транспорту на Садовому кільці.

У Москві. Фото: ТвіттерУ міжнародне жіноче свято 8 березня в Москві помітили плакат на підтримку української льотчиці Надії Савченко, яку в Росії судять за нібито причетність до вбивства російських журналістів на Донбасі. Фотографія була опублікована в соціальній мережі журналісткою Вікторією Івлєвою, повідомляють Патріоти України.

Згідно з інформацією, знімок був зроблений на одній із зупинок громадського транспорту на Садовому кільці. Користувачі соціальних мереж із захопленням сприйняли появу плаката з обличчям Савченко в Москві. У коментарях Савченко закликали триматися і побажали здоров'я. Менш ніж за годину пост зібрав понад 700 лайків.

Напередодні ввечері в Москві поліція затримала учасників акції на підтримку української льотчиці Надії Савченко. Варто зазначити, що українським дипломатам станом на 8 березня вдалося домовитися з російською владою про допуск до заарештованої Савченко лікарів з України.

Тоня Матвієнко розповіла, чому старша донька з'їхала від неї

неділя, 5 травень 2024, 17:04

Співачка Тоня Матвієнко в інтерв'ю програмі "Ближче до зірок" зізналася, що її старша донька Уляна з'їхалася з хлопцем. Зараз 25-річна Уляна також реалізує себе в режисурі, передають Патріоти України. «Мені її дуже не вистачає, але вона вже доросла дів...

"Вони підтримують також і Путіна": Епіфаній сказав, скільки вірян Московського патріархату лишилося в Україні

неділя, 5 травень 2024, 16:29

Предстоятель Православної церкви України Епіфаній озвучив відсоток населення України, що досі підтримує діяльність Української православної церкви Московського патріархату. Про це очільник ПЦУ заявив в інтерв'ю "Радіо Свобода", яке вийшло на Великдень,...