"Надішлете лінійки для черепів?": Соколова поставила на місце знахабнілого українофоба (відео)

Українська журналістка Яніна Соколова жорстко відповіла путінському пропагандистові Дмитру Куликову, який назвав українців збірним суб'єктом з різних націй. Крім того, він виділив в окрему, недосконалу категорію жителів західної України, повідомляють Патріоти України.

Соколова звинуватила його в підтримці нацистських расових теорій і натякнула, що так сучасна Росія стає прямим послідовником Третього рейху.

"А ось і етнографи підтяглися з расовими теоріями. Виявляється, українець - це збірний суб'єкт. А є ще якісь окремі від українців "галіційці", ну, або погані українці, на відміну від тих, хороших збірних суб'єктів. Я дивлюся, ще трохи і ви надішлете нам лінійку черепи міряти", - сказала Соколова.

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...